• 1 Onze boeken We hebben een aantal favorieten van ons voor je verzameld
  • 2 Workshops: Om nog meer uit je relatie te halen en elkaar beter te begrijpen
  • 3 The Lab of Love Relatie Coaching
  • 4 Voor wie?Voordat het mis gaat, is er meestal al iets aan de hand
  • 5 Hoe werkt het?Als je partner (nog) twijfels heeft, kun je gerust alleen komen
  • 6 Uitgebreide testen We werken met verschillende psychologische testen
  • 7

Boekbespreking

1. Voor ouders:
Vraag jij je ook weleens af wat de impact van jouw manier van leven - veel weg, vaak afwezig,  druk druk druk - is op je kinderen? Heeft dat invloed op hechting? Een term die steeds vaker optreedt in gesprekken, programma’s of boeken over opvoeding en ouderschap. Wat is hechting precies? Wil je weten hoe je dat kunt ‘meten’ of hoe jouw kinderen zijn gehecht, kom dan naar de boekbespreking van Jeroen Hoekman.

2. Voor privé - relaties: liefdespartners, singles & vriendschappen:
Bindingsangst en verlatingsangst zijn termen die te pas en te onpas worden gebruikt. Wil je weten wat ze werkelijk betekenen en ook of deze labels van toepassing zijn op jezelf, kom dan naar de boekbespreking. Hij zal onder andere ingaan op het effect van jouw hechtingspatroon op relaties met je partner. Niet onbelangrijk, zeker nu we weten dat 1 op de 3 relaties of huwelijken eindigt in een echtscheiding. Dat kennis van je hechtingspatroon een belangrijke sleutel is om deze neergaande spiraal te onderbreken, zal Jeroen aan de hand van voorbeelden illustreren. Daarmee zijn we er nog niet. Voor iedereen die met mensen werkt, de coach, maatschappelijk werker, onderwijzer, therapeut, pedagoog, is kennis van hun hechtingspatroon essentieel. Het helpt anderen beter te begrijpen en te bereiken.

Minstens zo groot is de invloed op leiderschap, ondernemerschap. Een teveel of een tekort aan noodzakelijke ingrediënten heeft invloed op relaties met klanten, medewerkers en collega’s. Om welke bestanddelen het gaat en hoe je deze kunt aanvullen, komt tijdens deze boekbespreking aan bod. Jeroen Hoekman werkt als relatietherapeut voor de Lab of Love en heeft een boek geschreven over dit onderwerp. Hij  is de enige gecertificeerde professional in Nederland die via een wetenschappelijk beproefde methode (de A.A.P. assessment) kan vaststellen, wat jouw hechtingspatroon is. Over hoe hij dit doet en wat het effect van jouw hechtingspatroon is op kinderen, relaties en leiderschap vertelt hij tijdens deze avond.

Entree: 15 euro, inclusief koffie en drankje en introducé(e). Bij afname van een hechtingspatroon (voor jezelf, familie of vrienden) krijg je dit bedrag terug.

Utrecht donderdag 25 april 2019; Den Haag donderdag 20 juni 2019. Tijden: van 19:00 (inloop; 19:30 start) tot 21:30-22:00

Heb je interesse? Dan kun je je aanmelden via ons contactformulier. Het boek kun je bestellen op deze pagina.