• 1 The Lab of Love Relatie Coaching
  • 2 Voor wie?Voordat het mis gaat, is er meestal al iets aan de hand
  • 3 Hoe werkt het?Als je partner (nog) twijfels heeft, kun je gerust alleen komen
  • 4 Uitgebreide testen We werken met verschillende psychologische testen
  • 5 Onze boeken We hebben een aantal favorieten van ons voor je verzameld
  • 6 Workshops: Om nog meer uit je relatie te halen en elkaar beter te begrijpen
  • 7

Zoals je hebt kunnen lezen heeft the Lab of Love een gericht aanbod dat rekening houdt met verschillen in persoonlijkheid en de verschillende stadia in een relatie. Als er langere tijd problemen zijn en je er in korte tijd een oplossing voor zoekt is onze Lab of Love Intensive misschien een alternatief voor je. Hieronder vind je een aantal van onze diensten en vragen die bij deze diensten horen Spreken bepaalde vragen je heel erg aan, kijk dan bij welke dienst ze horen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je meer weten over hoe we werken ga dan naar hoe werkt het. 


Recharge elke relatie vaart wel bij aandacht
. Wil je de relatie verdiepen? Ben je toe aan een hernieuwde kennismaking? Wil je elkaar (nog) beter leren kennen en ben je benieuwd welke onverwachte kwaliteiten je kunt ontdekken bij jezelf en bij elkaar? Neem je geen genoegen met 'voldoende'? Wil je groei in je relatie (terug)brengen? Niet bang voor een stimulerende impuls? Wil je op een goede en verfrissende manier aan je relatie werken?


Refresh: door dagelijks gebruik gaat er altijd wel wat mis. Gaat het goed, maar merk je dat er haarscheurtjes ontstaan? Ben je niet meer 100% zeker van elkaar, van jezelf? Liggen sleur en routine op de loer? Zoek je juist naar een manier om te begrijpen waarom het even niet meer zo als vanzelfsprekend loopt? Of heb je gewoonweg wat nieuwe handvatten nodig en is het tijd voor een check-up?

Repair: kun je wat serieuzere hulp gebruiken? Gaan dingen al langer wat minder? Praten jullie minder met elkaar? Trekt één van de twee zich wat terug, of allebei? Zijn bepaalde onderwerpen onbespreekbaar? Zijn er vaker irritaties? Zijn er veranderingen in de omstandigheden (denk aan ziekte, komst van kinderen, ander werk, verhuizing of andere vraagstukken) waardoor de relatie ook veranderd is? Is er sprake van verminderd contact?

Reset: is er sprake van nauwelijks of geen contact? Is er alleen contact bij vlagen (vakanties etc)? Ben je niet zeker van elkaar? Denkt één van de twee wel eens aan weggaan? Is er weinig hoop op verbetering? Is er vaker ruzie? Is er nog maar weinig plezier in de relatie te vinden? Twijfel je over jezelf, over elkaar en over de toekomst? Is er sprake van een crisis? Wil je, willen jullie beide de relatie verbeteren, maar is de grote vraag hoe? Of is het besluit al genomen?

Retreat: Willen jullie er even tussenuit om elkaar meer aandacht te geven? Gaat je voorkeur uit naar een intensieve boost van je relatie? Legt de omgeving (werk/familie) teveel druk op je relatie? Heb je behoefte aan meer ruimte en tijd voor je relatie in een andere omgeving? Lijkt het alsof je niet kan ontsnappen aan de alledaagse verplichtingen en komt je relatie daardoor in de problemen? Heb je even een time-out nodig?